Sobre nosaltres

Sobre nosotros

PINTAMAR GRABASA, S.l.es una empresa situada en la localitat del Prat de Llobregat, constituïda des de l'any 2004 trás una llarga experiència anterior. 

Figuren com a administradors els Srs. Francisco Tribaldos Cuerva i José García Gambín, tots dos representants legals de l'empresa.

Actualment l'objecte social de la nostra empresa és la construcció-restauració d'edificis i locals, la compravenda d'edificis, solars, naus, locals i pisos, obra civil i fonamentació.

En general, l'activitat immobiliària entesa en el seu més ampli sentit.
 
El nostre sistema de treball consisteix en el tracte directe amb empreses, despatxos d'enginyeria i arquitectura, assessories, finques i comunitats de veïns a nivell comarcal i provincial.
 
En tots els projectes realitzats s'utilitzen productes de 1a qualitat, subministrats per proveïdors de reconegut prestigi, respectant al medi ambient i totes les normes de seguretat i higiene.

Comptem amb un equip humà experimentat i especialitzat disposat a oferir un servei excel·lent de manera que el nostre treball sigui sinònim de fiabilitat.
 
Recolzats per enginyers i arquitectes, la nostra plantilla principalment es compon de: caps d'obra, oficials de 1a i de 2a, peons, aplicadors de pintura autonivelante i pintures epoxídiques.
 
Per tot això en els últims temps la nostra empresa ha experimentat un notable creixement acompanyat d'una Assistència Tècnica de primer ordre, formació contínua i una logística molt eficient.

DESPUES D'IMPERMEABILIZAR1
OBRA NOVA INTERIOR LABABO RAMON LLULL 1 EL PRAT
POMPEU I FABRA 39 (3)
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat